Leergang: Good Corporate Governance

PROFESSIONALISERINGSPROGRAMMA

In 2017 start The University of the Dutch Caribbean (UDC) in samenwerking met partners uit Nederland met een nieuwe praktische Leergang Good Corporate Governance , een professionaliserings -programma, voor accountants (RA/AA), business accountants, financieel directeuren (CFO), directeuren (CEO), leden van de Ra den van Commissarissen van Overheids -NV’s, Overheidsstichtingen en private ondernemingen op Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES – eilanden. De Leergang leidt tot een afsluitend diploma en is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

ARUBA

Donderdag 9 november & vrijdag 10 november 2017
Donderdag 11 januari &  vrijdag 12  januari 2018

CURAÇAO

Maandag 13 november & dinsdag 14 november 2017
Maandag 15 januari & dinsdag  16 januari 2018

De LEERGANG Good Coporate Governance is ontwikkeld door The University of the Dutch Caribbean (UDC), de stichting Governance Academy Caribbean (GAC) samen met het Nyenrode Corporate Governance Instituut (NCGI), waarbij de heer A. Izebaud RA, lid van de Kerngroep Corporate Governance van het Nyenrode Corporate Governance Instituut (NCGI) de inhoudelijke lead heeft.

Download alle informatie hier: Leergang-Masterclass Good Corporate Governance 2017_def