Masterclass Good Corporate Governance – Curacao

Do. 22 oktober / Vr. 23 oktober 2015    &    Do. 12 november / Vr. 13 november 2015Masterclass-Curacao

The University of the Dutch Caribbean (UDC), KEY Corporate en de Governance University Nederland (GU) bieden een vierdaags programma in het Avila Beach Hotel aan voor commissarissen en directeuren van overheidsorganisaties, overheidsNV’s, overheidsstichtingen en private organisaties, register accountants, organisatie – adviseurs, partners en senior managers.

Het programma richt zich op het professionaliseren en ontwikkelen van toezichthouders en commissarissen door middel van onderzoek, publicaties en opleidingen. Onze opleidingen staan onder toezicht van een Curatorium.

 UDC, KEY en de GU bieden samen in 2015 weer het professionaliseringsprogramma

‘De authentieke en effectieve commissaris’ (AEC) aan. De 19de editie van het programma (AEC – XIX) is op maat gemaakt voor de Curaçaose situatie. Accountants (RA/AA) kunnen in aanmerking komen voor 18 (PE) professionaliseringspunten van de NBA. Deelnemers van het AEC – XIX programma ontvangen verder een certificaat.

Voor meer informatie kunt u de brochure hier downloaden.